Bouwfysica

Een gebouw moet voldoen aan de wet- en regelgeving. Samen met u kijken wij graag aan welke eisen uw gebouw moet voldoen. En samen met u kijken wij wat de best mogelijke oplossing is het binnenklimaat in uw woning of gebouw te waarborgen.

Comfort is voor iedereen belangrijk. U kunt daarbij denken aan akoestisch of thermisch comfort. U of uw medewerkers willen immers graag met plezier werken of verblijven. Daarbij spelen bijvoorbeeld ook de mate van lichttoetreding, bezonning en beschaduwing  een belangrijke rol.

Ingenieursburo Ulehake geeft daarom graag advies om voor u, of liever samen met u, een comfortabel gebouw te ontwerpen.

Tot slot willen we gebouwen samen met u verduurzamen. Een duurzaam gebouw is een gebouw dat is voorbereid op de toekomst. Een nieuwe woning of gebouw moet qua energieverbruik voldoen aan de eisen uit het Bouwbesluit. Veel opdrachtgevers kiezen er echter voor om een nog duurzamer gebouw neer te zetten. Ook voor bestaande gebouwen of herbestemmingen zijn er vele mogelijkheden tot verduurzaming.

Wij denken graag in een vroegtijdig stadium met u mee. Doelstelling is het realiseren van een zo optimaal mogelijk resultaat voor u als opdrachtgever.

In het dagelijkse werk voeren wij berekeningen, metingen en advieswerk uit.

Klik hier voor meer informatie over de bouwfysische werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren.