COVID-19

Ingenieursburo Ulehake volgt de aanbevelingen van het kabinet. Wij werken in verband met het Coronavirus (COVID-19) dan ook vanuit huis. Wij zullen niet aanwezig zijn bij vergaderingen, maar hebben wel de mogelijkheid online vergaderingen bij te wonen of deze te organiseren. Externe afspraken zullen wij tot een absoluut minimum beperken, tenzij contact met personen vermeden kan worden of er uitzonderlijke omstandigheden zijn.

Wij streven er naar onze dienstverlening ondanks de maatregelen voort te zetten zoals u van ons gewend bent, maar zijn ons er ook van bewust dat dit onder de huidige uitzonderlijke omstandigheden een uitdaging kan zijn.

Ons kantoor is in ieder geval dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden kunt u een mail sturen naar ons algemene mailadres (). Wij zullen ons uiterste best doen om u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen.  Vanzelfsprekend kunt u ook per mail rechtstreeks contact op nemen met uw contactpersoon.

Omdat ook de scholen en kinderopvangcentra gesloten zijn hebben wij onze medewerkers de mogelijkheid gegeven om de werktijden naar eigen inzicht in te delen, mocht dat noodzakelijk zijn. Het kan dus zijn dat onze medewerkers er voor kiezen u op een later moment even (rustig) terug te bellen.

De maatregelen van het kabinet en de aanbevelingen van het RIVM inzake de coronacrisis vragen om bovengenoemde aanpassingen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij zijn er echter ook van overtuigd dat, als iedereen zorgvuldig om gaat met de ontstane situatie, we u dan ook zo snel als mogelijk weer op ons kantoor kunnen uitnodigen voor overleg, of gewoon voor een kopje koffie.

 

Met vriendelijke groeten,

Directie Ingenieursburo Ulehake